Antena Meniu Search
x

Video Bancomat, aruncat în aer la Constanţa. Sunt aceiaşi hoţi care în urmă cu 11 zile au dat "lovitura" la Castelu: poliţia i-a prins abia acum

Un alt bancomat din Constanţa a fost aruncat în aer. De această dată, este vorba despre bancomatul instalat la Pavilionul expoziţional din Constanţa.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 29.11.2022, 09:24

Vezi și

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, iar principalii suspecţi sunt aceeaşi care în urma cu 10 zile au aruncat în aer un bancomat din localitatea Castelu, judeţul Constanţa. Poliţiştii nu au reuşit să-i reţină la acel moment, dar i-au pus sub urmărire şi i-au reţinut după această nouă "lovitură". Un bărbat şi o femeie formează "echipa de şoc" care a reuşit să arunce în aer două bancomate.

Bancomat, aruncat în aer în Castelu

Pe 18 noiembrie, poliţia a fost alertată după ce un bancomat instalat chiar lângă sediul Primăriei şi al Poliţiei Locale din localitatea Castelu, a fost aruncat în aer. Atunci, au fost alertate şi trupele SRI pentru că nu se ştia cu exactitate ce tip de explozibil s-a folosit.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei care au comis fapta şi i-au pus sub filaj. Acum, după ce au comis aceeaşi faptă în decurs de mai puţin de două săptâmăni, oamenii legii i-au reţinut pe cei doi. Cei doi hoţi sunt acum audiaţi şi, cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi va fi emisă şi cererea de arest preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Bancomat, aruncat în aer la Constanţa. Sunt aceiaşi hoţi care în urmă cu 11 zile au dat "lovitura" la Castelu: poliţia i-a prins abia acum