Antena Meniu Search
x

Foto Bancomat incendiat într-o localitate din Arad. Hoţii au furat 200.000 de lei şi au fugit fără urmă

Poliţiştii au deschis o anchetă în urma unui incendiu produs vineri dimineaţă la un bancomat din centrul localităţii Şiria, din judeţul Arad. Din bancomat au fost sustraşi 200.000 de lei. Cercetările vor fi preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 11:16

”Din administrarea probelor, până în acest moment, sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de furt calificat”, anunţă IPJ Arad. Camerele de supraveghere din zonă nu ar fi funcţionale, iar bancomatul se află în apropierea primăriei.

Pagubă de 200.000 de lei

Prejudiciul total urmează a fi stabilit. Aparatul este situat într-un magazin Având în vedere particularităţile acestui caz, cercetările urmează a fi preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, precizează IPJ Arad.

Articolul continuă după reclamă

”În dimineaţa de 5 iulie, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu, la un bancomat situat într-un magazin din zona centrală a localităţii Şiria”, anunţă IPJ Arad. O echipă operativă extinsă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, de la Poliţia Municipiului Arad, poliţişti criminalişti şi alţi specialişti, face cercetării la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Evenimente » Bancomat incendiat într-o localitate din Arad. Hoţii au furat 200.000 de lei şi au fugit fără urmă