Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O bandă de hoți a încercat să jefuiască un TIR în mers pe o autostradă! Ce au descoperit când au deschis remorca - VIDEO

Scene demne de un film s-au derulat pe o autostradă din Suedia. O bandă de hoți a jefuit un TIR în mers, însă au fost prinși când au deschis ușile remorcii.

de Redactia Observator

la 02.11.2017 , 13:25

O bandă de hoți a încercat să jefuiască un TIR în mers pe o autostradă! Ce au descoperit când au deschis remorca

Scene demne de un film s-au derulat pe o autostradă din Suedia. O bandă de hoți a jefuit un TIR în mers, însă au fost prinși când au deschis ușile remorcii.

Reprezentanții companiei de transport PostNord au primit informații de la șoferi că banda de hoți fură din marfă, pe autostradă, în timpul unor curse pe ruta Stockholm - Gothenburg, și au instalat camere într-unul dintre TIR-uri, notează Daily Mail.

Imaginile surprinse au fost ireale: doi bărbați aflați pe capota unei mașini care circula cu 90 de km/h au deschis ușile remorcii și au ajuns în interior, acolo unde au început să cotrobăie în pachetele transportate.

Articolul continuă după reclamă

În scurt timp, mai multe echipaje de Poliție au tras pe dreapta atât TIR-ul, cât și mașina hoților, iar cei doi hoți din remorcă, și alți doi complici, au fost arestați.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » O bandă de hoți a încercat să jefuiască un TIR în mers pe o autostradă! Ce au descoperit când au deschis remorca - VIDEO