Antena Meniu Search
x
LIVE

Oana Zăvoranu susţine că a fost ameninţată cu un cuţit, în trafic, pe DN1. Scandalul ar fi pornit de la o neînţelegere în trafic

Un nou scandal a avut loc, miercuri după amiază, în trafic, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Implicată în tot acest scandal ar fi fost chiar Oana Zăvoranu care a sunat la 112 reclamând că soţul său, aflat la volan, a fost ameninţat cu un cuţit de şoferul altei maşini, în urma unei neînţelegeri în trafic.

De Redactia Observator la 05.01.2022, 18:32
Bărbatul a fost ameninţat de un alt şofer cu un cuţit
Bărbatul a fost ameninţat de un alt şofer cu un cuţit - Shutterstock - foto ilustrativ

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Prahova, apelul a fost primit în jurul orei 13:00, femeia reclamând că a fost implicată într-un conflict în trafic, pe raza staţiunii Buşteni de pe Valea Prahovei, scrie MEDIAFAX.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi.", a declarat Oana Zăvoranu, potrivit SpyNews.ro.

„Poliţiştii au demarat, de îndată, activităţi pentru identificarea şi depistarea celor două autoturisme implicate, procedând la oprirea regulamentară a acestora, pe raza oraşului. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegeri în trafic, unul dintre conducătorii auto implicaţi s-a deplasat la celalalt autoturism şi ar fi adresat injurii şi ameninţări bărbatului aflat la volan, având asupra sa un obiect tăietor-înţepător”, informează oficialii IPJ Prahova.

Scandal în trafic între şoferi

Surse din poliţie au declarat că unul dintre şoferi l-a ameninţat pe celălalt cu un cuţit. Toţi cei implicaţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru a fi audiaţi în cadrul unui dosar în care se fac cercetări pentru infracţiunea de ameninţare.

Este al treilea dosar deschis de poliţişti în urma unor scandaluri în trafic în zona localităţilor de pe Valea Prahovei. În a doua zi a anului o bătaie între şoferi în staţiunea Buşteni a fost filmat de un alt participant la trafic, cu o cameră de bord. O zi mai târziu, mai multe persoane s-au bătut pe DN 1, în zona Comarnic, din cauza unui şofer care a depăşit coloana de maşini. Printre cei implicaţi se afla, conform imaginilor filmate de un martor, o femeie cu un copil în braţe.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Oana Zăvoranu susţine că a fost ameninţată cu un cuţit, în trafic, pe DN1. Scandalul ar fi pornit de la o neînţelegere în trafic