Antena Meniu Search
x

Bărbat din Bucureşti, arestat după ce a intrat la furat într-o biserică şi a atacat un angajat

Un bărbat de 41 de ani, din Bucureşti, a fost arestat preventiv, după ce a intrat la furat într-o biserică, a fost surprins de unul dintre angajaţii acesteia şi a atacat persoana respectivă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.12.2019, 16:52

Bărbatul a încercat să dea două spargeri într-o singură seară
Bărbatul este acuzat de comiterea a patru infracţiuni - Hepta

Un bărbat de 41 de ani, din Bucureşti, a fost arestat preventiv, după ce a intrat la furat într-o biserică, a fost surprins de unul dintre angajaţii acesteia şi a atacat persoana respectivă.

Atacatorul a lovit angajatul bisericii, însă a fugit fără să mai fure ceva, iar victima a reclamat incidentul la numărul unic de urgenţă 112.

De câte infracţiuni este acuzat bărbatul arestat

În baza detaliilor oferite de victimă, dar şi a imaginilor de la mai multe camere de supraveghere, poliţiştii de la Secţia 7 l-au identificat şi prins pe suspect.

Ancheta a scos la iveală faptul că bărbatul respectiv a mai încercat să dea cel puţin trei spargeri într-un interval de şapte zile, după cum urmează:

- pe 3 decembrie, în jurul orei 02.00, prin forțarea porții de acces în curtea imobilului și a ușii de acces, a pătruns într-o locuință din sectorul 2, fără a sustrage bunuri

- pe 5 decembrie, în jurul orei 02.00, a forțat şi deschis ușa de acces în interiorul unui magazin, fără a pătrunde în interior sau a sustrage bunuri

- luni după-amiaza, înainte de a încerca să fure din biserică, prin forțarea sistemului de închidere al porții de acces în curtea unui imobil din sectorul 2, a pătruns în incinta curții, unde, cu un obiect metalic, a forțat două uși ale imobilului, reușind deschiderea unei singure uși, după care a părăsit incinta curții fără a sustrage vreun bun.

Bărbatul de 41 de ani este acuzat de comiterea a trei infracţiuni de tentativă la furt calificat şi o infracţiune de tentativă la tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Bărbat din Bucureşti, arestat după ce a intrat la furat într-o biserică şi a atacat un angajat