Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Argeş care voia să-şi ucidă fosta iubită şi să se sinucidă, plasat în arest preventiv

Bărbatul din Argeş care intenţiona să-şi răpească fosta iubită la sfârşitul lui septembrie, pentru a o ucide, a fost plasat în arest preventiv.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.10.2019, 16:57

Bărbatul fusese plasat iniţial în arest la domiciliu
Bărbatul şi-a urcat fosta iubită într-o dubă şi voia să o ucidă - Captură Video

Bărbatul din Argeş care intenţiona să-şi răpească fosta iubită la sfârşitul lui septembrie, pentru a o ucide, a fost plasat în arest preventiv.

Iniţial, bărbatul fusese plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de lipsire de libertate şi loviri şi alte violenţe.

Bărbatul din Argeş care voia să-şi ucida fosta iubită şi să se sinucidă pregătise inclusiv mesaje de adio pentru rudele celor doi

Totuşi, procurorii au contestat decizia şi au obţinut plasarea bărbatului în arest preventiv pe motiv că acesta reprezintă un adevărat pericol social.

La sfârşitul lunii septembrie, bărbatul a oprit o dubă în dreptul fostei sale iubite şi i-a solicitat acesteia să stea de vorbă cu el, nefiind mulţumit de faptul că fata de doar 18 ani a pus capăt relaţiei.

După doar câteva momente, însă, bărbatul a luat-o pe tânără pe sus şi a urcat-o în dubă.

Strigătele fetei au alertat mai mulţi martori care au reuşit să intervină, iar o femeie chiar a deschis uşa dubei şi i-a permis elevei să se refugieze într-o maşină de poliţie aflată în apropiere.

Oamenii legii au intervenit şi ei şi l-au capturat pe atacator.

Percheziţia dubei a scos la iveală un scenariu de coşmar. Bărbatul era pregătit să-şi ucidă fosta iubita, având mai multe arme albe la dispoziţie, şi apoi să se sinucidă.

Mai mult, bărbatul chiar pregătise mesaje de adio atât pentru rutele sale, cât şi pentru cele ale fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Argeş care voia să-şi ucidă fosta iubită şi să se sinucidă, plasat în arest preventiv