Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbat ars la mâini, după ce un incendiu de vegetaţie a ajuns până la gospodăria sa, în Prahova. O ţigară aruncată pe jos a aprins focul

Un bărbat de 70 de ani din localitatea Băicoi, Prahova a superit arsuri la mâini după ce un incendiu de vegetaţie uscată s-a extins la gospodăria sa. Focul, declanşat de o ţigară aruncată pe jos.

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 18:16

Potrivit ISU Prahova, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Băicoi intervin duminică pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată care s-a extins la o anexă gospodărească din orașul Baicoi, str. Aviatorilor. La locul incendiului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, iar în sprijin merge și autocisterna.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 150 mp cu pericol de propagare la o locuință din apropiere. Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 ani are nevoie de îngrijiri medicale, prezentând răni la nivelul mâinilor. Din primele informații, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui rest de țigară aruncată în preajma vegetației uscate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbat ars la mâini, după ce un incendiu de vegetaţie a ajuns până la gospodăria sa, în Prahova. O ţigară aruncată pe jos a aprins focul