Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat atacat de un urs la o stână din Dâmboviţa. Bestia s-a năpustit asupra lui, după ce bărbatul a salvat un taur din ghearele ursului

Un bărbat de 62 de ani a fost salvat de jandarmi şi salvamontişti după ce a sunat la 112 să anunţe că un urs i-a pătruns în stână şi i-a atacat un taur. Acesta a intervenit pentru a alunga animalul sălbatic, moment în care ursul s-a năpustit asupra lui şi l-a rănit. 

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 11:32

Jandarmii montani de la posturile Peștera și Zănoaga împreună cu salvamontiștii dâmbovițeni, au intervenit joi, 20 iulie în urma unui apel pe 112, la o stână din zona Podul cu Flori pentru a acorda sprijin unei persoane atacate de un animal sălbatic.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, era conștient, cooperant și le-a explicat salvatorilor montani că ursul i-a atacat un taur de la stână, iar acesta, încercând să-l scape din ghearele animalului sălbatic, a fost atacat la rândul său.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri

Acestuia i s-au acordat măsurile de prim-ajutor, deoarece prezenta răni la piciorul stâng, în zona gambei și a coapsei. Ulterior bărbatul a fost condus în condiții de siguranță până la Cabana Podul cu Flori, de unde a fost preluat de o ambulanță SMURD din cadrul ISU Dâmbovița și transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru investigații medicale suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat atacat de un urs la o stână din Dâmboviţa. Bestia s-a năpustit asupra lui, după ce bărbatul a salvat un taur din ghearele ursului