Antena Meniu Search
x

Bărbat bătut în București cu parul și atacat cu sabia, după o ceartă între copii: "I-a dat-o!" (video)

Un bărbat a fost bătut în București cu parul și atacat cu sabia, după o ceartă între copii. "I-a dat-o!", se îngrozesc martorii care au văzut tot scandalul violent.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.09.2020, 08:48

Bătaie în București Vezi și
  • Doi frați au tăbărât pe bărbat, care a ajuns cu răni grave la spital.
  • Poliția a anunțat că i-a reținut pe cei doi agresori.

Un bărbat de 45 de ani a fost bătut cu bestialitate, seara trecută, de doi fraţi, pe o stradă din sectorul cinci al Capitalei. Totul ar fi pornit după ce bărbatul s-ar fi luat la ceartă cu o femeie din cauza copiilor şi ar fi lovit-o. 

Doi fraţi au intervenit şi l-au lovit cu bâtele pe bărbat, unul dintre agresori fluturând și o sabie. Unul dintre fraţi ar fi fugit de la locul faptei, însă a fost prins de poliţişti. Un vecin a filmat întreaga scenă. 

Bărbatul lovit a fost dus de urgenţă la Spitalul Universitar cu răni grave. Îngrijiri medicale a primit şi femeia la faţa locului, însă este în stare bună. Cei doi fraţi au fost duşi la audieri, iar poliţiştii fac cercetări. 

"Astăzi, în jurul orei 21:00, Secția 19 Poliție a fost sesizată prin apel pe 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 5 are loc un conflict între trei persoane. La fața locului au sosit polițistii care au identificat doi bărbați, care ar fi fost implicați în conflict.

Deoarece unul dintre bărbați de aproximativ 45 ani, a fost lovit la nivelul capului a fost solicitat un echipaj medical, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească pentru îngrijiri de specialitate. La scurt timp, polițiștii Secție 19 l-au identificat și pe al treilea bărbat implicat în conflict acesta fiind condus la sediul subunității pentru continuarea verificărilor.

La acest moment polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment și luarea măsurilor legale.", se arată într-o informare a Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat bătut în București cu parul și atacat cu sabia, după o ceartă între copii: "I-a dat-o!" (video)