Antena Meniu Search
x

Bărbat făcut KO şi călcat cu un BMW în faţa unui club din Mamaia (Video)

Un bărbat a fost lovit violent în faţă de un agent de pază al unui club de fiţe din nordul staţiunii Mamaia, iar ulterior a fost călcat de un BMW condus chiar de un prieten al său.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.08.2019, 15:33

Vezi și

Un bărbat a fost lovit violent în faţă de un agent de pază al unui club de fiţe din nordul staţiunii Mamaia, iar ulterior a fost călcat de un BMW condus chiar de un prieten al său.

Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere din zonă se poate observa cum două grupuri de tineri, unii clienţi ai clubului şi alţii agenţi de securitate, se ceartă în faţa clubului.

La un moment dat, un tânăr împinge o fată în maşina parcată în faţa clubului.

Un alt tânăr, care se ceartă cu un agent de pază, primeşte o lovitură extrem de dură în cap şi se prăbuşeşte instant pe asfalt.

Pe acelaşi subiect

În numai câteva secunde, şoferul autoturismului marca BMW se urcă la volan şi pleacă fără să se uite la prietenul său, care zăcea pe jos.

Bărbat călcat cu maşina în parcarea unui club din Mamaia

Maşina a trecut peste bărbatul pus la pământ. Acesta a rămas într-o baltă de sânge, în timp ce prietenii săi au continuat să se bată cu agenţii.

A urmat un scandal în toată regula între agenţii de pază şi ceilalţi tineri, iar unul dintre aceştia a scos un pistol şi a tras de două ori.

Oamenii au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi un echipaj SMURD care l-a preluat pe bărbatul călcat de maşină.

Şoferul BMW-ului a fost prins în Năvodari de un echipaj de Poliţie. Atât el, cât şi femeia împinsă pe bancheta din spate, dar şi un alt tânăr, au fost conduşi la audieri, la Poliţia Constanţa.

Şoferul va fi acuzat de refuz de recoltare a probelor biologice, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală gravă din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat făcut KO şi călcat cu un BMW în faţa unui club din Mamaia (Video)