Antena Meniu Search
x

Bărbat căutat de scafandri în râul Siret. S-a aruncat sub ochii fiului şi nepotului din barcă, dar n-a mai ieşit la suprafaţă

Pompierii din Galaţi caută un bărbat care în cursul nopţii de luni spre marţi, în prezenţa fiului şi a nepotului, s-a aruncat din barca în care se afla, în râul Siret, şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 11:18

- ISU

Conform ISU Galaţi, în cursul nopţii de 24 spre 25 iunie, Dispeceratul Integra ISU -SAJ a fost alertat de rudele unui bărbat de 65 de ani din Lieşti, care a traversat cu barca împreună cu doi tineri, respectiv fiul si nepotul, în zona Şerbăneşti, spre Călinenii Vechi - Vrancea. La întoarcere pe malul din Galaţi, bărbatul a dorit să se răcorească in apele râului Siret, potrivit News. Tinerii au anunţat ca bărbatul nu a mai ieşit din apele râului.

La acţiunile de căutare a participat şi ISU Vrancea, care a efectuat căutări cu drona, in timp ce echipajele de pompieri de la ISU Galati au desfăşurat acîiuni de căutare pe malul din zona Şerbăneşti.

Marţi dimineaţă, au fost reluate căutările cu barca şi cu un echipaj de scafandri.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Bărbat căutat de scafandri în râul Siret. S-a aruncat sub ochii fiului şi nepotului din barcă, dar n-a mai ieşit la suprafaţă