Antena Meniu Search
x

Bărbat cu permisul de conducere anulat, descoperit beat la volan, în Tulcea. A refuzat prelevarea de mostre biologice

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Smârdan, a fost descoperit de către poliţiştii rutieri, duminică seara, conducând un autoturism, deşi nu mai deţinea permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 02.01.2023, 12:02

Bărbat cu permisul de conducere anulat, descoperit beat la volan - Shutterstock

Ulterior, el a refuzat să meargă pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, informează, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

"La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Măcin, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe strada Nufărului, din localitatea Smârdan, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat faptul că bărbatul în cauză nu deţine permis de conducere valabil, documentul figurând cu menţiunea 'anulat'. De asemenea, cel în cauză a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând concentraţia de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat", precizează informarea transmisă de către IPJ Tulcea.

Având în vedere rezultatul testării, poliţiştii i-au adus la cunoştinţă obligativitatea de a se supune prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, însă acesta a refuzat. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice, mai menţionează sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Bărbat cu permisul de conducere anulat, descoperit beat la volan, în Tulcea. A refuzat prelevarea de mostre biologice