Antena Meniu Search
x

Bărbat de 28 de ani din Constanţa, cercetat după ce şi-a bătut cu bestialitate soţia, a violat-o şi a filmat scenele pentru a le publica pe internet

Bărbat de 28 de ani, cercetat pentru agresiune sexuală și violență în familie. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au cerut miercuri arestarea preventivă a individului.

de Redactia Observator

la 24.05.2023, 16:49

Bărbat de 28 de ani din Constanţa, cercetat după ce şi-a bătut cu bestialitate soţia, a violat-o şi a filmat scenele pentru a le publica pe internet - Shutterstock

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au cerut miercuri arestarea preventivă a unui bărbat de 28 de ani cercetat pentru agresiune sexuală și violență în familie.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat propunere privind luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat de 28 de ani, din comuna Poarta Albă, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și violență în familie, potrivit Mediafax.

Probatoriul administrat până în prezent a relevat că în cursul lunii mai a anului 2023, în mai multe rânduri, pe fondul geloziei, consumului de alcool, dar și de droguri, inculpatul a agresat-o pe soția sa, lovind-o cu cureaua, cu palmele, cu picioarele, și, la un moment dat, cu o sticlă care i-a fost spartă în cap, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 3-4 zile de îngrijire medicală.

Conform procurorilor, la începutul lunii mai, inculpatul a săvârșit împotriva soției sale, prin constrângere, acte de natură sexuală pe care le-a înregistrat cu un telefon mobil, în scopul producerii de materiale pornografice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat de 28 de ani din Constanţa, cercetat după ce şi-a bătut cu bestialitate soţia, a violat-o şi a filmat scenele pentru a le publica pe internet