Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat de 34 de ani, prins sub un mal de pământ, în oraşul Siret. Făcea săpături la un şanţ de apă şi canalizare

Un bărbat care făcea săpături la un şanţ de apă şi canalizare, în oraşul Siret, a fost prins sub un mal de pământ, fiind acoperit până la nivelul capului. Salvatorii l-au eliberat parţial, constatând că este semiconştient.

de Redactia Observator

la 10.08.2024 , 14:19

În urma unei acţiuni care a durat aproximativ trei ore, bărbatul a fost extras de către pompierii militari de sub pământ şi predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Acesta este stabil şi va fi transportat la unitatea de primiri urgenţe Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate, transmite ISU Suceava.

Bărbat prins de un mal de pământ, în orașul Siret

Articolul continuă după reclamă

Incidentul a avut loc sâmbătă, în oraşul Siret din judeţul Suceava, unde un bărbat în vârstă de 34 de ani, care executa lucrări la un şanţ de apă şi canalizare, a fost surprins de un mal de pământ. 

La faţa locului intervin pompierii militari cu două autospeciale dotate cu echipament specific şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

”Pompierii militari au asigurat zona şi lucrează pentru extragerea bărbatului care se află în stare de semiconştienţă. Iniţial, bărbatul a fost acoperit de pământ până la nivelul capului. Se lucrează în continuare cu ajutorul echipamentului specific pentru extragerea membrelor inferioare ale bărbatului”, transmit reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Bărbat de 34 de ani, prins sub un mal de pământ, în oraşul Siret. Făcea săpături la un şanţ de apă şi canalizare