Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 37 de ani din București, reținut după ce ar fi vândut o mașină care nu era a lui cu 87.500 de euro. Cum și-a dus de nas victima

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut de poliția din București după ce ar fi vândut cu 87.500 de euro o mașină care nu era a lui. Acesta și-a păcălit victima după ce ar fi încheiat un contract de vânzare cumpărare pentru un autoturism ce nu îi aparținea și l-ar fi lăsat pe cumpărător fără suma uriașă de bani.

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 13:49

Vezi și

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au făcut miercuri o percheziție domiciliară în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

A vândut o mașina care nu era a lui cu 87.500 de euro

În 18 februarie 2022, un bărbat de 48 de ani ar fi fost indus în eroare de către un alt bărbat de 37 de ani, prin prezentarea unei situații neadevărate ca fiind reală. Acesta ar fi încheiat un contract de vânzare cumpărare pentru un autoturism ce nu îi aparținea, cauzând un prejudiciu de 87.500 de euro. În urma percheziției, au fost identificate și ridicate mai multe înscrisuri și bunuri ce fac obiectul cauzei.

De asemenea, bărbatul a fost depistat, iar în baza mandatului de aducere, acesta a fost dus la audieri și apoi reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat de 37 de ani din București, reținut după ce ar fi vândut o mașină care nu era a lui cu 87.500 de euro. Cum și-a dus de nas victima