Antena Meniu Search
x

Bărbat de 40 de ani, mort după ce a căzut în gol 15 metri, în Bistrița-Năsăud. Lucra la un bloc când s-a produs accidentul

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit, după ce a căzut de la aproximativ 15 metri înălţime, în timp ce lucra la un bloc pe un şantier din municipiul Bistriţa, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 10.04.2024, 14:26

Bărbat de 40 de ani, mort după ce a căzut în gol 15 metri, în Bistrița-Năsăud. Lucra la un bloc când s-a produs accidentul
Bărbat de 40 de ani, mort după ce a căzut în gol 15 metri, în Bistrița-Năsăud. Lucra la un bloc când s-a produs accidentul - Shutterstock (poză ilustrativă)

Incidentul a avut loc pe strada Libertăţii din municipiul Bistriţa. La faţa locului au fost trimise echipaje medicale, însă acestea nu au putu face nimic pentru a-l salva pe bărbatul căzut de la o înălţime de aproximativ 15 metri.

Mort după ce a căzut în gol 15 metri

Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud anunţă că a fost deschisă o investigaţie, iar primele concluzii sunt că bărbatul muncea la un bloc aflat în construcţie.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 40 de ani din Bistriţa, în timp ce efectua lucrări la etajul VII al unui bloc în construcţie, ar fi căzut de la înălţime. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului”, transmit oficialii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa Năsăud.

În urma evenimentului a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud, pentru a face de verificări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bărbat de 40 de ani, mort după ce a căzut în gol 15 metri, în Bistrița-Năsăud. Lucra la un bloc când s-a produs accidentul