Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat de 41 de ani, rănit grav după ce şi-a prins mâna într-un utilaj pentru formarea baloţilor, în Vaslui

Un bărbat de 41 de ani din judeţul Vaslui a fost rănit, luni, după ce şi-a prins mâna într-un utilaj pentru formarea baloţilor de paie. A fost scos de cătr epompieri şi a fost transportat la spital, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 21:39

Bărbat de 41 de ani, rănit grav după ce şi-a prins mâna într-un utilaj pentru formarea baloţilor, în Vaslui
Bărbat de 41 de ani, rănit grav după ce şi-a prins mâna într-un utilaj pentru formarea baloţilor, în Vaslui - ISU Vaslui

”Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o ambulanţă SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor), o autospecială pentru deblocare/descarcerare şi echipaje specializate, pentru salvarea unui bărbat care şi-a prins braţul într-o balotieră din localitatea Văleni, comuna Pădureni. La intervenţie a participat şi un echipaj care încadra o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui”, a transmis, luni seară, ISU Vaslui.

A rămas cu mâna blocată într-un utilaj de formare a baloţilor

Sursa citată a precizat că a fost găsit un bărbat care avea braţul blocat într-un dispozitiv pentru formarea baloţilor de paie.

Articolul continuă după reclamă

”Bărbatul în vârstă de 41 de ani prezenta multiple traumatisme ale membrului superior drept, fiind conştient şi cooperant. După extragerea victimei, aceasta a fost evaluată şi i s-a acordat primul ajutor”, a mai transmis ISU Vaslui.

Ulterior, bărbatul  a fost transportat de echipajul ambulanţei SAJ Vaslui către o unitate medicală de specialitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Bărbat de 41 de ani, rănit grav după ce şi-a prins mâna într-un utilaj pentru formarea baloţilor, în Vaslui