Antena Meniu Search
x

Bărbat de 45 de ani din Dolj, arestat după ce a dat foc unui vestiar de la firma unde lucrase

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni, fiind acuzat că a incendiat un vestiar de la firma unde lucrase.

de Redactia Observator

la 16.09.2022, 15:16

Bărbat de 45 de ani din Dolj, arestat după ce a dat foc unui vestiar de la firma unde lucrase - Inquam Photos

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, vineri, că poliţiştii au fost anunţaţi de faptul că un bărbat a incendiat, în luna august, un vestiar de la firma unde lucrase.  

“Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 48 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în noaptea de 09/10 august, un bărbat de 45 ani, din comuna Butoieşti, sat Ţânţaru, judeţul  Mehedinţi, fost angajat în funcţia de manipulant în cadrul societăţii comerciale pe care o administrează, din Craiova, ar fi incendiat un vestiar amplasat în incinta punctului de lucru, astfel fiind distruse în totalitate două bormaşini electrice, valoarea totală a prejudiciului fiind de 5000 de lei”, se arată în comunicat, potrivit news.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere. Ei l-au găsit pe bărbatul respectiv la locuinţa sa din satul Ţânţaru.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat de 45 de ani din Dolj, arestat după ce a dat foc unui vestiar de la firma unde lucrase