Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 48 de ani din Sibiu găsit mort, într-un sac de dormit, pe vârful Puha din munţii Făgăraş. 15 salvamontişti au intervenit pentru recuperarea cadavrului

Intervenţie dificilă pentru 15 salvamontişti pentru recuperarea trupului unui bărbat care a fost găsit decedat într-un sac de dormit, pe vârful Puha din munţii Făgăraş, a anunţat şeful Salvamont Sibiu, Dan Popescu.

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 14:07

Vezi și

O echipă formată din 15 salvamontiști a reușit să recupereze un cadavru descoperit pe un vârf din Munții Făgăraș. Misiunea a fost dificilă din cauza zăpezii și deoarece elicopterul nu a putut ajunge chiar în locul în care se afla corpul neînsuflețit.

O persoană a sunat duminică la 112 şi a anunţat că a văzut un bărbat decedat într-un sac de dormit pe vârful Puha.

"Printr-un apel la 112 s-a anunţat că un cadavru, bărbat, găsit în Şaua Puha din munţii Făgăraş, este întins pe o saltea gonflabilă, în sac de dormit şi rucsac lângă el", a precizat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Balteş, potrivit Agerpres.

Salvatorii nu au putut fi lăsați de elicopterul SMURD chiar în locul în care se afla cadavrul deoarece vizibilitatea era redusă. Până la urmă, pilotul a reușit să lase câțiva salvatori la aproximativ 15 minute de țintă. Aceștia au recuperat cadavrul și l-au transportat până la elicopter. Victima este un bărbat de 48 de ani din Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bărbat de 48 de ani din Sibiu găsit mort, într-un sac de dormit, pe vârful Puha din munţii Făgăraş. 15 salvamontişti au intervenit pentru recuperarea cadavrului