Antena Meniu Search
x

Bărbat de 52 de ani din Buzău, reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi racordat ilegal locuinţa la reţeaua de gaze

Un bărbat reclamat că şi-ar fi conectat în mod ilegal locuinţa la reţeaua de alimentare cu gaze naturale a fost reţinut de poliţişti, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 16:14

- Shutterstock

Potrivit sursei citate, acesta este cercetat pentru furt calificat şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la sistemul de alimentare cu gaze naturale.

"În ziua de 18 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că un locatar al blocului s-a racordat ilegal la conducta de gaze. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi, echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, împreună cu reprezentanţi ai furnizorului, care au constatat că se confirmă cele sesizate şi au remediat intervenţia artizanală, au anulat racordul ilegal şi au aplicat sigiliu de conformitate. Poliţiştii au identificat bănuitul ca fiind un bărbat de 52 de ani, din Buzău. Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la sistemul de alimentare cu gaze naturale", se arată într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului, mai menţionează sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbat de 52 de ani din Buzău, reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi racordat ilegal locuinţa la reţeaua de gaze