Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat de 59 de ani, spulberat de o mașină când lucra la un drum, în Vaslui. Jănică a murit cu 6 luni înainte să iasă la pensie și urma să-și vadă fiul mire

Un bărbat care efectua lucrări la un drum din judeţul Vaslui a murit, după ce a fost lovit de un şofer din Ucraina. Bărbatul a murit la spital, după o luptă grea între viață și moarte. Mai avea jumătate de an până la pensionare, iar fiul său se pregătea de nuntă. Reprezentanţii DRDP Iaşi au transmis că decesul bărbatului atrage atenţia încă odată asupra riscurilor la care sunt supuşi drumarii în activitatea lor zilnică, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 06.07.2024 , 21:38

Bărbat de 59 de ani, spulberat de o mașină când lucra la un drum, în Vaslui. Jănică a murit cu 6 luni înainte să iasă la pensie și urma să-și vadă fiul mire Bărbat de 59 de ani, spulberat de o mașină când lucra la un drum, în Vaslui. Jănică a murit cu 6 luni înainte să iasă la pensie și urma să-și vadă fiul mire - Profimedia (poză ilustrativă)

Potrivit DRDP Iaşi, bărbatul rănit pe DN 24, în judeţul Vaslui, era lucrător la Secţia Drumuri Naţionale Bârlad – District Bârlad.

Mort cu câteva luni înainte să iasă la pensie

”Accidentul s-a produs pe DN 24, km 88+200, între localităţile Sârbi şi Sălcioara, judeţul Vaslui, când Jănică Blanaru a fost spulberat de un autoturism înmatriculat în Ucraina, în momentul în care voia să transporte spre autoutilitară un rest de anvelopă distrusă şi abandonată pe marginea drumului. Deşi a fost transportat de urgenţă la spital, din păcate, Jănică Blănaru nu a supravieţuit gravelor traumatisme suferite”, au transmis reprezentanţii DRDP Iaşi.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit acestora, Jănică Blănaru avea 59 de ani, cu o experienţă de 30 de ani ca drumar, iar peste jumătate de an se pregătea să se pensioneze.

”Durerea este cu atât mai mare cu cât lasă în urmă o familie şi un fiu care la sfârşitul acestei luni se pregătea de nuntă. Decesul prematur al colegului nostru arată încă o dată riscurile la care sunt supuşi drumarii în activitatea lor zilnică. Un motiv în plus de a reînnoi apelul la înţelegere din partea participanţilor la trafic şi de reducere a vitezei atunci când traversează sectoare pe care acţionează echipajele de drumari, indiferent de tipul activităţii desfăşurate”, au mai transmis drumarii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bărbat de 59 de ani, spulberat de o mașină când lucra la un drum, în Vaslui. Jănică a murit cu 6 luni înainte să iasă la pensie și urma să-și vadă fiul mire