Antena Meniu Search
x

Bărbat din Bucureşti, reţinut după ce şi-a agresat fosta iubită şi i-a furat maşina

Un bărbat de 23 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut, duminică seara, după ce şi-a agresat fosta iubită şi i-a furat maşina.

de Redactia Observator

la 24.05.2021, 11:42

Bărbatul reţinut în Bucureşti are 23 de ani
Bărbatul din Bucureşti ar putea fi propus pentru arestare preventivă - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Bărbatul din Bucureşti a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Bărbatul şi-ar fi convins fosta iubită, o femeie de 26 de ani, să mai poarte o discuţie, în speranţa că relaţia dintre cei doi continuă. Totuşi, cei doi nu au ajuns la un numitor comun, astfel că bărbatul a devenit agresiv.

Bărbatul şi-a agresat fosta iubită, iar aceasta, de teamă, s-a ascuns în toaleta unei benzinării de pe raza Sectorului 1. Ulterior, bărbatul a lovit de câteva ori maşina femeii, provocându-i daune la nivelul parbrizului. Acest lucru nu l-a împiedicat pe bărbat chiar să dispară cu maşina femeii de la faţa locului. 

Poliţiştii de la Secţia 4 au reuşit să-l captureze în timp record pe bărbatul de 23 de ani, care a fost reţinut şi pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infraţiuni, în condiţiile în care ancheta a scos la iveală că el nu posedă permis de conducere şi avea şi o alcoolemie de 0,09 la mie.

Bărbatul din Bucureşti, acuzat de comiterea mai multor infracţiuni

Astfel, tânărul de 23 de ani este acuzat acum, în mod oficial, de violenţă în familie, distrugere, conducere de autoturism fără a poseda permis de conducere şi conducere de autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ancheta în acest caz continuă, existând posibilitatea ca agresorul să fie prezentat magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat din Bucureşti, reţinut după ce şi-a agresat fosta iubită şi i-a furat maşina