Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat din Constanţa, mort după ce s-a prăbuşit şase etaje în gol. La 52 de ani, viaţa s-a sfârşit pentru el

Un bărbat de 52 de ani şi-a pierdut viaţa, joi, după ce a căzut de la etajul al şaselea al unei clădiri din Constanţa. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

de Redactia Observator

la 17.10.2024 , 15:21

ambulanţă Bărbatul a căzut de la etajul 6 - Shutterstock

Un bărbat de 52 de ani din Constanța a murit, joi dimineață, după ce a căzut de la etajul al șaselea al unui bloc, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanța.

Bărbatul a căzut de la etajul 6

"La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 11:10, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la etajul 6 al unui imobil situat pe strada Lt. Theodor Lemnea", au declarat autoritățile.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit aceleiași surse, bărbatul avea 52 de ani. Personalul medical de la fața locului a efectuat manevre de resuscitare asupra acestuia, dar fără succes, bărbatul fiind declarat decedat, au mai precizat polițiștii.

Ei fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs decesul bărbatului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Bărbat din Constanţa, mort după ce s-a prăbuşit şase etaje în gol. La 52 de ani, viaţa s-a sfârşit pentru el