Antena Meniu Search
x

Video Bărbat din Craiova, ameninţat de poliţişti cu pistolul după ce le-a deschis uşa cu un cuţit în mână. Individul îşi agresase soţia, momentul filmat de agenţi

Sunt şi intervenţii salvatoare, uneori, în cazurile de violenţă domestică. O astfel de misiune a fost filmată de camera de corp a unuia dintre agenţi, la Craiova. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional. Pe imagini se vede cum poliţiştii, doi bărbaţi şi o femeie, sunt nevoiţi să scoată pistoalele şi să folosească forţa pentru a reţine un bărbat violent. Acesta îşi agresase anterior soţia.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 14.06.2024 , 13:40

Alerta a fost dată ieri, 13 iulie, în jurul orei 18:20 la Secţia 5 de Poliţie din Craiova. O femeie locatară într-un bloc din municipiul Craiova a anunţat că o vecină în vârstă de 58 de ani a fost agresată de propriul soţ. Poliţiştii au mers repede la faţa locului, cu un echipaj de la Ordine Publică. Au găsit victima în locuinţa femeii care sunase la 112. Aceasta avea traumatisme puternice la braţe.

Bărbatul i-a întâmpinat pe poliţişti cu un cuţit în mână

Au mers apoi să-l caute pe presupusul agresor, un bărbat în vârstă de 64 de ani. L-au găsit în locuinţă, în faţa locuinţei erau urme de sânge pe jos. Bărbatul i-a întâmpinat pe poliţişti cu un cuţit în mână, moment în care agenţii au fost nevoiţi să-l someze sub ameninţarea unui pistol şi a unui baston telescopic.

Vezi și

Bărbatul s-a conformat somaţiei, a lăsat cuţitul şi a fost încătuşat. Acesta a fost reţinut, iar astăzi va fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Evenimente » Bărbat din Craiova, ameninţat de poliţişti cu pistolul după ce le-a deschis uşa cu un cuţit în mână. Individul îşi agresase soţia, momentul filmat de agenţi