Antena Meniu Search
x

Video Bărbat din Sibiu, cercetat penal după ce şi-a ameninţat fosta iubită. Tânăra de 21 de ani a mers cu înregistrările la Poliţie

Un bărbat din Sibiu este cercetat penal, iar împotriva lui a fost emis un ordin de protecţie, după ce şi-a ameninţat fosta iubită pe reţelele sociale.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 13:37

Vezi și

Tânăra de 21 de ani s-a dus la poliţie şi a arătat mesajele, dar şi un clip video. În imaginile trimise fostul iubit o ameninţa cu violenţa fizică, aşa că oamenii legii au considerat că ordinul de restricţie este necesar. Acesta a fosat emis deocamdată pentru o perioadă de cinci zile, iar poliţiştii au început şi o anchetă pentru ameninţare.

Poliția Română anunță că violența domestică a crescut în primele cinci luni ale acestui an. În această perioadă au fost emise peste 5000 de ordine de protecție. În 185 de situații a fost pusă în aplicare obligativitatea ca agresorul să poarte permanent un dispozitiv electronic de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbat din Sibiu, cercetat penal după ce şi-a ameninţat fosta iubită. Tânăra de 21 de ani a mers cu înregistrările la Poliţie