Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Drobeta Turnu-Severin a avut un şoc când s-a trezit cu un şarpe în apartament (Video)

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin s-a trezit, astăzi, cu un şarpe în apartamentul său, şi a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Drobeta al judeţului Mehedinţi. 

de Redactia Observator

la 01.06.2018 , 16:31

Un bărbat din Drobeta Turnu-Severin a avut un şoc când s-a trezit cu un şarpe în apartament Un bărbat din Drobeta Turnu-Severin a avut un şoc când s-a trezit cu un şarpe în apartament - Observator

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin s-a trezit, astăzi, cu un şarpe în apartamentul său, şi a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Drobeta al judeţului Mehedinţi.

Articolul continuă după reclamă

'Detaşamentul Dr. Tr. Severin a intervenit pentru evacuarea unei reptile (şarpe) dintr-un apartament situat pe strada V. Babeş din municipiu. Şarpele a fost capturat şi urmează a fi eliberat în mediul lui natural', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă.

Bărbatul locuieşte într-un apartament situat la parterul blocului şi a declarat că a avut un şoc atunci când a văzut şarpele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Drobeta Turnu-Severin a avut un şoc când s-a trezit cu un şarpe în apartament (Video)