Antena Meniu Search
x

Bărbatul filmat în timp ce își bate joc de o fetiță, în Vrancea, cercetat în libertate

Bărbatul filmat în timp ce își bate joc de o fetiță, chiar de mama copilei, într-un sat din Vrancea, este cercetat în libertate.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 23.07.2019, 21:20

Bărbatul filmat în timp ce își bate joc de o fetiță, în Vrancea, liber
Bărbatul filmat în timp ce își bate joc de o fetiță, în Vrancea, liber - Facebook

Bărbatul filmat în timp ce își bate joc de o fetiță, chiar de mama copilei, într-un sat din Vrancea, este cercetat în libertate.

Imaginile revoltătoare au fost filmate și postate pe Facebook chiar de mama fetiței, clipul fiind distribuit, în ultimele 24 de ore, de mii de oameni care au cerut că bărbatul, respectiv iubitul femeii, să fie identificat și pedepsit.

Reporterii Observator au predat, astăzi, imaginile reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Vrancea, iar polițiștii au demarat o anchetă.

Bărbatul filmat în timp ce batjocorește o fetiță a fost identificat la domiciliul în care locuiește în continuare alături de fetiță și de mama acesteia, în satul Râmniceni, comuna Măicănești, județul Vrancea.

"Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul online au fost distribuite fotografii și o înregistrare video în care un bărbat apare în ipostaze cu tentă sexuală în prezența unei minore. Faptele ar fi avut loc într-un imobil de pe raza comunei Măicănești, unde bărbatul domiciliază. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. Totodată, a fost sesizată DGASPC. Bărbatul a fost identificat la scurt timp și audiat, fiind cercetat în stare de libertate", a declarat reprezentantul IPJ Vrancea, Paula Enache.

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului au anunțat că i-au recomandat mamei să intre într-un centru maternal, împreună cu fetița, în caz contrar urmând a fi aplicată măsura de protecție specială prin ordonanță președințială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbatul filmat în timp ce își bate joc de o fetiță, în Vrancea, cercetat în libertate