Antena Meniu Search
x

Video Bărbat filmat în timp ce abandonează trei pui de câine pe o stradă din Cluj. A fost găsit de polițiști și amendat cu 4.000 de lei

Pedepsit pentru gestul făcut. Un bărbat a fost amendat cu 4.000 de lei, după ce a fost surprins de o cameră de supraveghere cum abandonează trei pui de câine pe o stradă din comuna Aghireş, judeţul Cluj. 

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 18:21

Vezi și

”Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public din data de 3 februarie a.c. referitoare la abandonarea unor patrupezi în localitatea Băgara, comuna Aghireş, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au efectuat demersurile necesare pentru identificarea persoanei vinovate, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 57 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta a fost sancţionat contravenţional în temeiul Legii 205/2004 privind protecţia animalelor, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, pentru abandonul a 3 exemplare canine”, anunţă, luni, Poliţia judeţeană Cluj.

A primit o amendă de 4.000 de lei, după ce a abandonat trei cățeluși 

Clujeanul a fost filmat, în 2 februarie, în timp ce opreşte autoturismul, coboară de la volan îşi pune mănuşi şi scoate din portbagaj, pe rând, trei pui de câine pe care îi lasă pe stradă.

Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare de o asociaţie pentru protecţia animalelor ai cărei reprezentanţi au anunţat că nu au mai găsit la faţa locului puii abandonaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat filmat în timp ce abandonează trei pui de câine pe o stradă din Cluj. A fost găsit de polițiști și amendat cu 4.000 de lei