Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbat imobilizat după ce a scos cuțitul, într-un magazin din Sibiu. Polițiștii i-au dat drumul și s-a reîntors: "Ne-a speriat din nou"

Violența înflorește în România cât procurorii o tratează cu blândețe. Avem exemplu la Sibiu. Un bărbat a scos cuțitul în magazin când i s-a cerut să poarte masca. L-a atacat pe agentul de pază printre clienții înghețați de spaimă. A fost nevoie de doi poliţişti să îl pună la pământ şi să îl încătuşeze. În ciuda imaginilor şocante pe care urmează să le vedeţi, bărbatul a fost lăsat în libertate. Şi, sfidător, s-a întors în magazin, iar angajaţii au chemat din nou poliția ca să îi ducă acasă la terminarea programului.  

de Andrei Naiţă

la 17.06.2021 , 21:21

După minute bune de luptă, poliţiştii reuşesc să îl pună la pământ pe bărbatul agresiv. Violent şi înarmat, individul nu vrea sub niciun chip să asculte de oamenii legii. Ba, chiar în timp ce e luat pe sus şi forţat la podea, se ceartă cu agenţii: i se pare i se face o nedreptate. 

Pune mâinile la spate!  Pune mâinile la spate!

Păi nu aşa! Asta se numeşte abuz în servici! Aveţi cuvântul meu!

Vezi și

Stai, mă omule!

Pe acelaşi subiect

Pune mâna la spate!

Dar de ce? 

Cu doar câteva minute înainte de a fi imobilizat, bărbatul din imagine a înspaimântat angajaţii şi clienţii unui mic magazin de cartier. A intrat fără mască de protecţie şi când i s-a atras atenţia a devenit agresiv.  

Beniamin Sami, agent de pază: La casă a ameninţat-o pe casieră, că cine sunteţi dumneavoastră să faceţi legea aici. Era lângă un stand cu spray-uri de muşte, a zis ia să vedem merge şi a început să dea către mine să-l probeze. 

Furios, bărbatul de 56 de ani l-a atacat pe agentul de pază.

Beniamin Sami, agent de pază: M-o luat aşa de după gât şi m-o strâns foarte tare, deci şi acum mă doare. Cu greu am scăpat de el, pentru că m-a prins foarte tare în braţ şi nu ştiu cum i-am dat în cap de am reuşit să scap.

Apoi, agresorul a scos un cuţit din buzunar şi a început să îl fluture ameninţător prin magazin. Speriat, agentul de pază a chemat poliţia. Nici când au venit oamenii legii nu s-a calmat. 

Luciana Lazăr, purtător de cuvânt IPJ Sibiu: În urma controlului corporal efectuat asupra acestuia au fost găsite un cuțit și un baston telescopic. 

Agresorul, amendat cu 500 de lei și lăsat în libertate

Agresorul s-a ales cu o amendă de 500 de lei pentru că nu a purtat masca şi cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Culmea, asta nu l-a oprit să se întoarcă, în aceeaşi seară, în magazin. 

Beniamin Sami, agent de pază: Ce nu mi-a convenit că după ce a ieşit de la secţie a venit din nou seara la 10 să ia bagajele şi ne-a speriat din nou. Am sunat poliţia să facă ceva că nu e ok să vină înapoi.

Mai ales că deşi nu are antecedente penale, nu este prima dată când bărbatul e agresiv, spun angajaţii magazinului. Anul trecut tot pentru i s-a atras atenţia că nu poartă masca a scos un cuţit şi i-a ameninţat. Doar că atunci, până la venirea poliţiştilor, se făcuse nevăzut şi oamenii legii nu au mai dat de el. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Bărbat imobilizat după ce a scos cuțitul, într-un magazin din Sibiu. Polițiștii i-au dat drumul și s-a reîntors: "Ne-a speriat din nou"