Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat înarmat cu un pistol, în uniformă militară şi cu cagulă, surprins pe străzile din Târgu-Jiu. A scăpat de armă până la întâlnirea cu poliţia

Un bărbat îmbrăcat în haine mlitare, cu cagula pe cap şi cu pistol a fost fotografiat în timp ce se plimba nestingherit pe străzile din Târgu-Jiu. A fost prins de poliţia locală şi predat la IPJ, însă între timp arma acestuia a dispărut din posesia sa. Nu se cunoaşte dacă pistol era real sau de jucărie.

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 18:46

„La data de 20.08.2023, IPJ Gorj a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a fost văzut în zona unui local public, având asupra sa un pistol și fața acoperită cu o cagulă. În urma verificărilor efectuate bărbatul în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției, dar nu avea asupra lui cagula și pistolul, refuzând să colaboreze cu polițiștii”, se mai precizează în comunicatul IPJ.

Bărbatul se află în prezent sub control judiciar, fiind cercetat pentru infracţiuni de lovire, violenţe şi furt. Acesta a mai fost condamnat în trecut, potrivit IPJ Gorj. La întâlnirea cu ofiţerii, bărbatul nu a recunoscut că ar fi deţinut vreun pistol. Locaţia acestuia fiind necunoscută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbat înarmat cu un pistol, în uniformă militară şi cu cagulă, surprins pe străzile din Târgu-Jiu. A scăpat de armă până la întâlnirea cu poliţia