Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a murit în cimitirul din Craiova după ce a fost strivit de o cruce

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a murit în cimitirul din Craiova după ce a fost strivit de o cruce din ciment care s-a rupt şi a căzut peste el.

de Redactia Observator

la 01.08.2018 , 14:56

Un bărbat a murit în cimitirul din Craiova după ce a fost strivit de o cruce Un bărbat a murit în cimitirul din Craiova după ce a fost strivit de o cruce - Google

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a murit în cimitirul din Craiova după ce a fost strivit de o cruce din ciment care s-a rupt şi a căzut peste el.

Descoperirea îngrozitoare a fost făcută, în această dimineaţă, de oamenii care au mers în cimitirul Roboaica din Craiova.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical şi unul de Poliţie.

Articolul continuă după reclamă

Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul, iar poliţiştii au declanşat o anchetă.

Pe acelaşi subiect

Potrivit anchetatorilor, în urma primelor cercetări s-a stabilit că bărbatul s-ar fi sprijinit de crucea de ciment, iar aceasta s-ar fi rupt.

Astfel, bărbatul a fost strivit de crucea grea de câteva sute de kilograme şi a murit.

"Un bărbat de 49 de ani, din Craiova, a fost găsit decedat în Cimitirul Roboaica. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că bărbatul s-ar fi sprijinit de o cruce din ciment, care s-a rupt şi a căzut peste el, acesta fiind prins între cruce şi cimentul care se afla deasupra unui mormânt. Cadavrul a fost transportat la morgă, în cauză fiind efectuate cercetări pentru moarte suspectă", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un bărbat a murit în cimitirul din Craiova după ce a fost strivit de o cruce