Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbat mort, după ce a rămas prins între fiare într-un impact puternic dintre o maşină şi un camion, în Prahova. Un alt tânăr este inconştient

Accident mortal în Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova. Un bărbat a murit şi un tânăr se află în stare de inconştienţă în urma unui impact puternic între o dubiţă şi un camion pe DN 72. Alţi doi pasageri au fost extraşi conştienţi din vehicul.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:05

Conform autorităţilor, în eveniment au fost implicate o autoutilitară şi un ansamblu de vehicule, iar în urma impactului două victime au rămas prinse între fiare, fiind scoase de către echipajele de pompieri.

Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 69 de ani, a decedat, iar un pasager al acestuia, un tânăr de 24 de ani, a fost preluat în stare de inconştienţă de către un elicopter SMURD.

Alţi doi pasageri a suferit răni uşoare

De asemenea, o altă pasageră din autoutilitară a fost asistată de către echipajele medicale, fiind apoi transportată la UPU Ploieşti, iar un pasager din acelaşi autovehicul a suferit leziuni minore, primind îngrijiri medicale la faţa locului, arată ISU Prahova.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că ansamblul de vehicule a fost condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, iar celălalt autovehicul de un bărbat în vârstă de 69 de ani. (...) Conducătorul auto al ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", transmite Poliţia Prahova. Traficul în zonă este blocat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Bărbat mort, după ce a rămas prins între fiare într-un impact puternic dintre o maşină şi un camion, în Prahova. Un alt tânăr este inconştient