Antena Meniu Search
x

Bărbat mort în urma unui incendiu izbucnit în propria locuinţă din Bereşti. Focul ar fi pornit de la o lumânare lăsată aprinsă

Tragedie în localitatea Bereşti. Un bărbat a murit în urma unui incendiu izbucnit în propria locuinţă. Flăcările ar fi izbucnit din cauza unei lumânări care a fost lăsată aprinsă, nesupravegheată.

de Redactia Observator

la 16.07.2023, 13:17

- ISU Suceava

Un bărbat din localitatea Bereşti a decedat în timpul unui incendiu izbucnit, duminică, în locuinţa sa din cauza unei lumânări aprinse nesupravegheate, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Bărbat mort, după ce un incendiu a izbucnit în locuinţa sa

La faţa locului au intervenit pentru a stinge incendiul pompierii militari de la Detaşamentul Suceava cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B2. La sosirea echipajelor focul se manifesta generalizat la casa de locuit.

Potrivit sursei citate, după localizarea flăcărilor, pompierii au intrat în locuinţă, unde au identificat trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 79 de ani, potrivit Agerpres.

În incendiu au mai ars casa de locuit şi bunurile din interior pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri pătraţi. Cauza probabilă a incendiului a fost o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată (foc deschis în spaţii închise). 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Bărbat mort în urma unui incendiu izbucnit în propria locuinţă din Bereşti. Focul ar fi pornit de la o lumânare lăsată aprinsă