Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a murit pe plajă, la festivalul Neversea 2019

Un bărbat și-a pierdut viața, în această seară, pe plaja din Constanța, la festivalul Neversea 2019. Sub privirile a mii de oameni, bărbatul s-a prăbușit pe nisip, iar medicii SMURD au încercat timp de câteva zeci de minute să îl readucă la viață.

de Alin Tarnovschi

la 08.07.2019 , 09:46

Un bărbat și-a pierdut viața, în această seară, pe plaja din Constanța, la festivalul Neversea 2019.

UPDATE 21.45. Potrivit pompierilor SMURD, un voluntar SMURD a descoperit, în perimetrul festivalului, o persoană inconștientă. La fața locului a sosit imediat echipajul de prim-ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Sub privirile a mii de oameni, bărbatul s-a prăbușit pe nisip, iar medicii SMURD au încercat timp de câteva zeci de minute să îl readucă la viață.

Vezi și

Locul a fost împânzit de agenți de pază care asigură securitate la festival. Aceștia au întins o bucată de plastic pentru a proteja victima de privirile curioșilor care începuseră să se strângă în jurul autospecialei SMURD.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medicii SMURD, bărbatul nu a putut fi resuscitat.

El a fost declarat decedat, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză care va stabili cauza exactă a morții.

Cel mai probabil, o afecțiune medicală i-a adus sfârșitul bărbatului, pe plaja din Constanța, la festivalul Neversea 2019.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un bărbat a murit pe plajă, la festivalul Neversea 2019