Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Analize de urgență pentru un bărbat care a murit la Spitalul din Pitești, pentru că prezenta simptome de coronavirus

Un bărbat din Argeș care a ajuns la spital cu toate simptomele de coronavirus, în stare gravă, a murit în această seară.

de Daniel Murărescu

la 11.03.2020 , 21:32

Un bărbat cu simptome de coronavirus a murit la Spitalul din Pitești Pacientul era în stare critică atunci când a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Pitești - Observator

Un bărbat din Argeș, care a ajuns la spital cu afecțiuni severe, în stare gravă, dar care prezenta și toate simptomele unei infecții cu coronavirus, a murit miercuri seară.

Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Pitești, în stare critică, a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitat cu succes, inițial, iar apoi mutat într-o zonă izolată de la secția de Terapie Intensivă. Din nefericire, bărbatul a încetat din viață miercuri seara.

Medicii au început o anchetă epidemiologică și au făcut un test de urgență pentru Covid-19. În funcție de rezultatele anchetei, personalul medical din tura de zi va fi ținut în spital.

Articolul continuă după reclamă

Unitatea medicală va fi, de asemenea, decontaminată.

- Știre în curs de actualizare - 

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Analize de urgență pentru un bărbat care a murit la Spitalul din Pitești, pentru că prezenta simptome de coronavirus