Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Neamț a ajuns la spital cu un șarpe într-o pungă după o întâmplare ciudată în pădure

Situație cel puțin ciudată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Piatra-Neamț. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a ajuns la spital cu un șarpe într-o pungă după ce a fost mușcat în timp ce petrecea în pădure.

Un bărbat din Neamț a ajuns la spital cu un șarpe într-o pungă după o întâmplare ciudată în pădure
Un bărbat din Neamț a ajuns la spital cu un șarpe într-o pungă după o întâmplare ciudată în pădure - Facebook

Situație cel puțin ciudată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Piatra Neamț. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a ajuns la spital cu un șarpe într-o pungă după ce a fost mușcat în timp ce petrecea în pădure.

Totul s-a întâmplat luni, 30 aprilie, pe dealul Bisericaniului din Piatra Neamț, atunci când bărbatul se afla la iarbă verde alături de soția sa.

La un moment dat, în jurul orei 12.30, soția bărbatului a sunat la numărul unic de urgență 112 și a solicitat ajutorul unui echipaj medical după ce soțul ei ar fi luat un șarpe în mână, iar acesta l-a mușcat.

La insistențele femeii, un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Neamț a fost trimis la fața locului, iar pacientul a ajuns la spital cu șarpele în pungă, notează zch.ro.

Motivul? Pentru ca medicii să își dea seama dacă șarpele era veninos sau nu.

"Pacientul a primit îngrijiri medicale care n-au necesitat administrarea serului antiviperin, întrucât a venit cu șarpele în pungă la spital și cadrele medicale din UPU au stabilit că nu este veninos", a declarat dr. Daniela Burghelea, directorul medical al spitalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Neamț a ajuns la spital cu un șarpe într-o pungă după o întâmplare ciudată în pădure