Antena Meniu Search
x

Video Bărbat prins cu droguri într-un parc din Sectorul 2: avea 32 de pliculețe suspecte. Alți 25 de tineri consumatori, duşi la poliţie

Parcurile din Sectorul 2 al Capitalei au fost verificate de către polițiști pentru depistarea traficanților și consumatorilor de droguri. Astfel, în timpul acțiunii, un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost depistat cu 32 de pliculeţe de tip zip, găsite în proximitatea lui, în interiorul cărora exista un praf alb despre care există suspiciunea că ar fi substanţe stupefiante.

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 12:42

Vezi și

"La data de 3 iulie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. În acest context, poliţişti din cadrul Secţiilor 6, 7, 8, şi 9 Poliţie au desfăşurat activităţi specifice în zona mai multor străzi şi a unor parcuri din Sectorul 2", a transmis într-un comunicat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Astfel, în jurul orei 19.30, poliţiştii au depistat într-un parc mai multe persoane cunoscute ca fiind consumatoare de substanţe interzise. De asemenea, a mai fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, iar în proximitatea lui au fost găsite şi ridicate 32 de pliculeţe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanţe stupefiante.

26 de persoane au ajuns la Secția 6 de Poliție 

Bărbatul în cauză împreună cu alte 25 de suspecţi au fost conduşi la sediul Secţiei 6 Poliţie, arată sursa citată.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, care urmează a sesiza DIICOT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbat prins cu droguri într-un parc din Sectorul 2: avea 32 de pliculețe suspecte. Alți 25 de tineri consumatori, duşi la poliţie