Antena Meniu Search
x

Bărbat prins de două ori beat la volan în aceeaşi zi, în Piteşti. A fost arestat după ce a refuzat ambele dăţi să fie dus la spital

Un şofer din judeţul Argeș, prins de către poliţişti în timp ce conducea beat, a fost depistat din nou, în aceeaşi zi, la câteva ore distanță, la volanul autoturismului. Tot de două ori a refuzat recoltarea probelor biologice.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 16:23

Bărbat prins de două ori beat la volan în aceeaşi zi, în Piteşti. A fost arestat după ce a refuzat ambele dăţi să fie dus la spital
Bărbat prins de două ori beat la volan în aceeaşi zi, în Piteşti. A fost arestat după ce a refuzat ambele dăţi să fie dus la spital - Shutterstock

Marți, în jurul orei 17.30, polițiștii din Pitești au prins un bărbat de 35 de ani, din Ștefănești, care a condus un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că se afla sub influența alcoolului, valoarea fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat și recoltarea probelor biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Bărbatul a refuzat ambele dăţi să fie dus la spital

Pe acelaşi subiect

În aceeași seară, în jurul orei 21.00, polițiștii din Ștefănești l-au prins pe același bărbat la volan. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că se afla sub influența alcoolului, valoarea fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a refuzat, din nou, recoltarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

A fost întocmit un nou dosar penal pentru conducere fără drept și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbat prins de două ori beat la volan în aceeaşi zi, în Piteşti. A fost arestat după ce a refuzat ambele dăţi să fie dus la spital