Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat prins înainte să vândă amfetamină la un bal al bobocilor din Covasna. În maşina lui au fost găsite şi arme albe

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, bănuit că intenţiona să vândă droguri de mare risc la un bal al bobocilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna.

de Redactia Observator

la 07.10.2024 , 22:04

Bărbat prins înainte să vândă amfetamină la un bal al bobocilor din Covasna. În maşina lui au fost găsite şi arme albe Bărbat prins înainte să vândă amfetamină la un bal al bobocilor din Covasna. În maşina lui au fost găsite şi arme albe - Shutterstock

Potrivit sursei citate, suspectul a fost depistat în timpul unei razii organizate în noaptea de 4 spre 5 octombrie, în maşina lui fiind găsite aproximativ 190 de grame de amfetamină, mai multe arme albe, precum şi diverse sume de bani.

Bărbatul se îndrepta cu aceeaşi marfă spre un alt bal

"Acesta a fost prins în flagrant delict, în municipiul Târgu Secuiesc, în timp ce deţinea aproximativ 190 de grame de amfetamină, drog de mare risc, ascunse într-o pernă aflată în portbagajul autoturismului cu care se deplasa. De asemenea, asupra persoanei cercetate şi în interiorul autovehiculului au fost descoperite şi ridicate mai multe arme albe (box metalic, bâtă de baseball, un cuţit şi o tomfă), precum şi sume de bani în lei şi valută. Din cercetările efectuate a mai rezultat că persoana cercetată s-ar fi aflat într-o locaţie unde mai mulţi tineri liceeni participau la un bal al bobocilor, iar, în momentul depistării, s-ar fi îndreptat spre comuna Breţcu, judeţul Covasna la un alt eveniment similar, dedicat tinerilor", se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Articolul continuă după reclamă

Procurorii de la Biroul Teritorial Covasna al DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Covasna a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Evenimente » Bărbat prins înainte să vândă amfetamină la un bal al bobocilor din Covasna. În maşina lui au fost găsite şi arme albe