Antena Meniu Search
x

Bărbatul prins în toaleta fetelor de la o şcoală din Timişoara s-a predat la insistenţele bunicii

Un bărbat de 29 de ani, din Timişoara, s-a predat poliţiştilor, după ce camerele de filmat l-au surprins în timp ce intra în toaleta fetelor de la o şcoală din localitate.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.11.2019, 16:49

Bărbatul prins în toaleta fetelor are dosar penal
Bărbatul a fost surprins cu pantalonii în vine de o elevă de clasa I - Captură Video

Un bărbat de 29 de ani, din Timişoara, s-a predat poliţiştilor, după ce camerele de filmat l-au surprins în timp ce intra în toaleta fetelor de la o şcoală din localitate.

Bărbatul era căutat de aproape 24 de ore în momentul în care s-a predat poliţiştilor. Informaţii din anchetă arată că suspectul s-a predat la insistenţele bunicii care i-ar fi recomandat să meargă la secţia de poliţie pentru a lămuri situaţia.

Bărbatul prins în toaleta fetelor de la o şcoală din Timişoara are dosar penal pentru agresiune sexuală

Deşi bunica bărbatului susţine că nu poate să creadă ceea ce se întâmplă, poliţiştii au stabilit că situaţia este chiar mai complicată decât părea iniţial.

Pe acelaşi subiect

În prima fază s-a spus că bărbatul a fost descoperit în toaleta fetelor, cu pantalonii în vine, de către o elevă din clasa întâi.

Însă ulterior au apărut informaţii care susţin chiar că bărbatul ar fi atins o elevă de clasa I în zona intimă.

Din acest motiv, autorităţile locale au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală.

Ancheta este departe de a fi finalizată, poliţiştii aşteptând acum ca suspectul să fie supus unei expertize psihiatrice, mai ales că acesta ar mai fi fost internat la psihiatrie în trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbatul prins în toaleta fetelor de la o şcoală din Timişoara s-a predat la insistenţele bunicii