Antena Meniu Search
x

Bărbat reținut după ce a aruncat o pungă cu droguri în curtea unei biserici din Iași

Un bărbat a fost reținut în cursul zilei de sâmbătă, după ce a aruncat o pungă cu droguri în curtea unei biserici din Iași.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.04.2020, 12:02

Bărbatul urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă
Bărbatul prins în Iași a fost reținut pentru 24 de ore - Hepta (imagine ilustrativă)
  • Un bărbat a fost reținut după ce a aruncat o pungă cu droguri în curtea unei biserici din Iași
  • Bărbatul urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile

Un bărbat a fost reținut în cursul zilei de sâmbătă, după ce a aruncat o pungă cu droguri în curtea unei biserici din Iași.

Bărbatul, identificat drept M. G. C., a ajuns cu trenul la Iași și avea asupra lui o pungă cu 45 de grame de droguri ce urmau să fie comercializate pe raza municipiului Iași.

Forțele de ordine aveau însă informații despre intențiile lui M. G. C. astfel că polițiștii l-au așteptat pe acesta în gara din Iași.

La vederea forțelor de ordine, bărbatul a luat-o la fugă și a aruncat punga cu droguri în curtea unei biserici din apropiere.

M. G. C. a fost imobilizat și, conform procurorilor DIICOT care instrumentează dosarul, "având în vedere starea de urgență instituită prin Decretul Președintelui României nr. 195/2020 și având în vedere prevederile Ordonanței Militare nr. 3/2020 publicată în Monitorul Oficial Nr. 242 din 24 martie 2020, lucrătorii de poliție i-au solicitat inculpatului M.G.C. să prezinte declarația prevăzută de art. 4 alin.1 din OM 3/2020, în care s-a constatat că acesta consemnase în fals că se deplasează în interes profesional".

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar duminică urmează să fie prezentat magistraților de la Tribunalul Iași cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbat reținut după ce a aruncat o pungă cu droguri în curtea unei biserici din Iași