Antena Meniu Search
x

Bărbat reținut, după ce a pozat și filmat sora minoră a soției sale în ipostaze indecente și a încărcat imaginile pe diferite site-uri

Un bărbat de 48 de ani, din Caraș-Severin, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, fiind acuzat oficial de comiterea infracțiunilor de pornografie infantilă, în formă continuată, și corupere sexuală a minorilor.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.07.2020, 18:53

Bărbatul ar putea primi mandat de arestare preventivă
Minora era surprinsă în ipostaze indecente când își petrecea vacanța la familia bărbatului - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Bărbatul ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile.
  • La percheziții, procurorii au descoperit mii de fișiere foto și video cu victima minoră.

Bărbatul este acuzat că a pozat și filmat sora minoră a soției sale în ipostaze intime și a încărcat imaginile pe diferite site-uri.

Întreaga poveste ar fi început în 2015 când bărbatul, identificat drept P. A., ar fi început să acceseze site-uri în care diferite minore apăreau în imagini compromițătoare, îmbrăcate sumar și machiate strident.

În paralel, P. A., soția lui și fiul celor doi au început să o primească în vizită pe sora minoră a soției lui P. A.

Fetița avea pe atunci doar nouă ani, însă asta nu l-a împiedicat pe P. A. să-și urmeze intențiile.

Mai întâi, pentru a-și ascunde intențiile, procurorii DIICOT susțin că "în prima vacanță petrecută de minoră la domiciliul inculpatului P. A., acesta i-a cerut soției sale și minorei, cu titlu de joacă, să se îmbrace în rochii și costume de baie, purtând ciorapi și tocuri, el fotografiindu-le în diferite ipostaze. Ulterior acestor poze inculpatul P.A. a continuat, fără știrea soției sale, să pozeze minora în diferite ipostaze și chiar să realizeze mici filmulețe".

Materialele compromițătoare, cu minora pozat și filmată în ipostaze intime, au început să fie urcate de către inculpat pe internet și distribuite pe o rețea informatică.

În urma perchezițiilor efectuate la inculpatul P. A., procurorii DIICOT au descoperit "un număr foarte mare de sisteme informatice și medii de stocare a datelor în format electronic ce conțineau un număr de 4.040 de fișiere foto și video înfățișând persoana vătămată minoră".

Magistrații de la Tribunalul Caraș-Severin urmează să stabilească dacă se impune arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a inculpatului P. A.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat reținut, după ce a pozat și filmat sora minoră a soției sale în ipostaze indecente și a încărcat imaginile pe diferite site-uri