Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbat și adolescent de 18 ani, morți pe loc pe un drum din Suceava. Mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și s-a înfipt într-un camion

Accident grav în Suceava. Un bărbat de 39 de ani și un adolescent de 18 ani au murit, iar un alt bărbat se zbate între viață și moarte, după ce un camion și o mașină s-au ciocnit, pe DN 17, în zona cabanei Ilişeşti din judeţul Suceava. Într-o curbă, mașina în care se aflau cei trei bărbați a intrat pe contrasens și s-au izbit direct de camion. Cei doi nu au avut nicio șansă. 

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 21:38

Accidentul s-a produs pe DN 17 Gura Humorului-Suceava, în afara localităţii Ilişeşti, judeţul Suceava, fiind vorba despre o coliziune frontală între un autoturism şi un autocamion, potrivit Centrului Infotrafic.

Un bărbat de 39 de ani și un tânăr de 18 ani au murit

”Din primele verificări s-a constatat că un autoturism în care se aflau trei bărbaţi (şoferul şi doi pasageri) şi care circula din direcţia Suceava către Gura Humorului, după o curbă uşoară, ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit frontal o autobasculantă care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, ambele vehicule au părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în zona laterală a acostamentului care prezintă şi diferenţiere de nivel. A rezultat decesul şoferului autoturismului, un bărbat de 39 ani din municipiul Suceava şi decesul unui pasager din autoturism, în vârstă de 18 ani, din municipiul Suceava”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

De asemenea, a fost rănit grav un alt pasager din autoturism, un bărbat de 30 ani, din municipiul Suceava. Acesta a fost preluat de echipaj medical şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Pe acelaşi subiect

Şoferul autobasculantei, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a suferit leziuni uşoare, fără a necesita îngrijiri medicale. Ela fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost dus şi la o unitate medicală pentru prelevare probe biologice de sânge.

În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate circumstanţele producerii evenimentului şi sa se dispună procedural prin unitatea de parchet competentă.

Astfel, bilanţul final indică două persoane decedate, o persoană în curs de resuscitare transportată la UPU Suceava şi o persoană monitorizată, care refuză transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Bărbat și adolescent de 18 ani, morți pe loc pe un drum din Suceava. Mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și s-a înfipt într-un camion