Bărbat snopit în bătaie într-o parcare din Brașov, sub nasul jandarmilor. Agresorii au fost prinși în câteva secunde. VIDEO

De Redactia Observator.
Publicat: 24.06.2021, 09:10.
Actualizat: 24.06.2021, 09:16

Trei indivizi din Braşov au fost prinşi de jandarmi la doar câteva secunde după ce bătuseră un bărbat, într-o parcare. În imaginile filmate de un martor se vede cum cei trei îl lovesc pe bărbatul întins pe jos, în parcarea unui complex rezidenţial. La un moment dat, agresorii o iau la fugă şi apucă să ajungă pe trotuarul străzii din apropiere. Exact când încetinesc pasul, însă, o dubă a jandarmilor opreşte lângă ei. Deja mai mulţi martori sunaseră la 112.

Jandarmii au coborât în mare viteză la cei trei agresori şi i-au imobilizat în doar câteva secunde. La scurt timp, victima şi mai mulţi martori s-au apropiat de jandarmi pentru a le povesti ce s-a întâmplat.

”Pe timpul unei patrulări în Municipiul Braşov, un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov aflat în sistemul integrat de ordine publică, a observat că un bărbat este agresat, într-o parcare, de către alţi trei bărbaţi. Jandarmii au intervenit şi au reţinut agresorii, concomitent cu acordarea primului ajutor victimei”, a transmis, miercuri seară, Jandarmeia Română.

Sursa citată a precizat că victima are 23 de ani, nu prezenta leziuni care să-i pună viaţa în pericol, era conştientă şi a însoţit echipajul de Jandarmeriei la sediul secţiei de Poliţie, pentru a depune plângere.

Citește și:

Ulterior, IPJ Brașov a anunțat că, în urma probatoriului administrat în cauză, doi tineri, în vârstă de 18 ani, respectiv 20 ani, bănuiți de săvârșirea faptei, au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.