Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a murit strivit în propria maşină după un impact violent cu o dubiţă la Mircea Vodă (Video)

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Constanţa, a murit, astăzi, strivit în propria maşină, în urma unui grav accident rutier produs în zona localităţii Mircea Vodă.

de Redactia Observator

la 24.07.2018 , 11:05

Un bărbat a murit strivit în propria maşină după un impact violent cu o dubiţă la Mircea Vodă Un bărbat a murit strivit în propria maşină după un impact violent cu o dubiţă la Mircea Vodă - IPJ Constanta

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Constanţa, a murit, astăzi, strivit în propria maşină, în urma unui grav accident rutier produs în zona localităţii Mircea Vodă.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a condus un autoturism marca Skoda Fabia, pe DN 22C, în afara localităţii Mircea Vodă, dinspre Constanţa către Cernavodă, iar la un moment dat, într-o curbă, a pătruns pe contrasens, acolo unde s-a izbit violent de o dubiţă.

Articolul continuă după reclamă

Din cauza vitezei, autoturismul s-a răsucit exact în faţa dubiţei care circula regulamentar, iar impactul a fost unul extrem de violent.

Pe acelaşi subiect

Autoturismul a fost lovit în lateral şi aruncat în afara şoselei.

Şoferul de 53 de ani a murit pe loc şi a rămas în interiorul maşinii. El a fost scos de un echipaj de la Descarcerare, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul mortal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un bărbat a murit strivit în propria maşină după un impact violent cu o dubiţă la Mircea Vodă (Video)