Antena Meniu Search
x

Bărbat suspectat de incendierea unor maşini, prins de un poliţist aflat în timpul liber. Agentul l-a recunoscut în timp ce se plimba cu iubita

Un bărbat din Bucureşti, suspectat de incendierea mai multor maşini, a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber. Agentul l-a recunoscut pe infractor în timp ce se plimba cu prietena şi l-a urmărit cu maşina. 

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 15:24

Suspect prins
Bărbatul a fost recunoscut de poliţist în timp ce acesta se plimba cu iubita - Shutterstock

”În timp ce se plimba cu prietena lui, Bogdan a observat un bărbat care i-a atras atenţia prin modul în care era îmbrăcat. Era sigur că-l văzuse în imaginile surprinse de camerele video prelucrate la instructaj. S-a apropiat de el ca să-l vadă mai bine la faţă şi a realizat că nu e nicio confuzie. El era bărbatul care în urmă cu câteva zile incendiase două maşini. Era cât pe ce să-i scape, când s-a urcat la volan şi a pornit în trombă”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că şi agentul şi-a luat maşina şi a pornit în urmărirea suspectului, anunţându-şi totodată colegii. ”Datorită lui, bărbatul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere”, a mai transmis Poliţia Capitalei, precizând că este al doilea suspect pe care agentul îl prinde în timpul liber.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat suspectat de incendierea unor maşini, prins de un poliţist aflat în timpul liber. Agentul l-a recunoscut în timp ce se plimba cu iubita