Antena Meniu Search
x

Bărbat torturat minute-n şir, în Capitală: a fost bătut şi înjunghiat pentru bani. Cum a fost ademenit de agresori în locuinţă

Caz cutremurător petrecut în Capitală. Un bărbat a fost bătut și înjunghiat timp de 40 de minute, pentru bani, într-o locuință. Suspecții au atras victima în apartamentul respectiv cu ajutorul telefonului unei femei, transmite Mediafax.

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 14:45

Bărbat torturat minute-n şir, în Capitală: a fost bătut şi înjunghiat pentru bani. Cum a fost ademenit de agresori în locuinţă
Bărbat torturat minute-n şir, în Capitală: a fost bătut şi înjunghiat pentru bani. Cum a fost ademenit de agresori în locuinţă - Shutterstock

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au făcut, joi, 4 percheziții domiciliare, în București și județul Prahova, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe 25 august seara, Poliția a fost sesizată că mai multe persoane au pătruns într-un apartament și ar fi agresat fizic un bărbat, apoi i-ar fi furat banii. Cercetările au scos la iveală că fapta a fost comisă de către patru tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani.

Suspecții l-au bătut 40 de minute pe bărbat, pentru bani, și l-ar fi înjunghiat

Cei patru au intrat în apartamentul unei femei, situat în Sectorul 1, unde l-ar fi atras pe bărbat, folosind telefonul acesteia. După ce l-au introdus cu forța în locuință, suspecții l-au bătut 40 de minute, cu scopul de a obține bani, și l-ar fi înjunghiat.

Pe acelaşi subiect

Totodată, suspecții i-au furat telefonul mobil și un portofel cu bani și documente.

Victima a reuşit să scape singură din mâinile agresorilor

"Ulterior, în momentul în care bărbatul agresat a încercat să își asigure scăparea, doi dintre bănuiți ar fi exercitat din nou violențe asupra lui, apoi l-ar fi condus cu forța în două scări de bloc, iar în momentul în care acesta a fost a introdus în lift, a reușit să fugă. În urma agresiunilor exercitate de către cei patru asupra bărbatului, aceștia i-au provocat leziuni traumatice ce necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale", informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

La percheziții au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes, printre care și mai multe substanțe, susceptibile de a avea efect psihoactiv. De asemenea, cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbat torturat minute-n şir, în Capitală: a fost bătut şi înjunghiat pentru bani. Cum a fost ademenit de agresori în locuinţă