Antena Meniu Search
x

Bărbat din Vulcan dispărut 5 zile, după ce a fost dat jos din microbuzul care îl ducea în Spania

Un bărbat din Vulcan care a fost dat dispărut 5 zile a fost găsit de poliție. Tibi Otvoș, 43 de ani, a fost dat jos pe 16 septembrie din microbuzul care trebuia să îl ducă în Spania, iar familia a cerut ajutorul autorităților pentru găsirea lui.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 21.09.2019, 21:47

(Actualizare) Un bărbat din Vulcan care a fost dat dispărut 5 zile a fost găsit de poliție. Tibi Otvoș, 43 de ani, a fost dat jos pe 16 septembrie din microbuzul care trebuia să îl ducă în Spania, iar familia a cerut ajutorul autorităților pentru găsirea lui. Sâmbătă seară, el a fost identificat.

O informația actualizată primită de la poliție arată că Tibi Otvoș a fost găsit sâmbătă seară, într-un spital din Drobeta-Turnu Severin. E internat la Psihiatrie, spun surse din cadrul anchetei.

Dispariția a fost semnalată vineri poliției din Vulcan de către fiica bărbatului. Fata a spus că tatăl ei a plecat pe 16 septembrie către Spania, la fratele lui, însă nu a ajuns la destinație.

Cum a dispărut bărbatul

Polițiștii spun că, în urma verificărilor, au aflat că Tibi Otvoș a luat microbuzul către Spania din Petroșani. Pe drum însă a devenit agitat, iar în urma scandalului, șoferul l-a dat jos într-o benzinărie din Arad. De aici însă, nu se mai știe nimic despre bărbatul de 43 de ani.

Bărbatul dispărut stă la masa unei terase

Polițiștii au lansat astfel un apel pentru populație: ”persoanele care dețin date utile anchetei sunt rugate sa se adrezese celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze numarul unic de urgență 112”, se afirmă într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Bărbat din Vulcan dispărut 5 zile, după ce a fost dat jos din microbuzul care îl ducea în Spania