Antena Meniu Search
x

Video Bărbaţi cu handicap, sclavi în ferme şi pensiuni din Maramureş. Au fost duşi acolo chiar de directorul centrului de îngrijire din Focşani

Descoperire şocantă a poliţiştilor din Maramureş. Mai mulţi bărbaţi cu dizabilităţi au ajuns sclavi în pensiuni şi ferme. Victimele erau constant ameninţate cu bătaia şi li se luau actele ca să nu fugă.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 10.05.2023, 20:03

Vezi și

Victimele au fost aduse de la un centru de îngrijire a persoanelor cu handicap din Focșani si obligate sa muncească la stana și pensiunea unui individ din Borsa. Totul a fost posibil după ce directorul centrului s-a împrietenit cu patronul pensiunii in timpul unor concedii. Oamenilor li s-ar fi promis ca vor fi angajați și plătiți. În realitate, au ajuns sclavi. Totul a ieșit la iveală după ce mai multe persoane care au observat condițiile in care sunt ținuți, au sesizat autoritățile.

Poliția i-a filat pe suspecți mai bine de un an și jumătate iar astăzi au facut 19 perchezitii in județele Vrancea și Maramureș. 14 persoane  au ajuns in fata procurorilor DIICOT pentru declarații și urmează sa fie duși in fata unui judecător cu propunere de arestare preventivă. Ei riscă acum ani grei de închisoare pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bărbaţi cu handicap, sclavi în ferme şi pensiuni din Maramureş. Au fost duşi acolo chiar de directorul centrului de îngrijire din Focşani