Antena Meniu Search
x

Video Bărbaţii amenintaţi cu arma după ce au fost prinşi la furat coceni de foc, în Vrancea, au scăpat. Proprietarul a vrut să dea cu maşina peste ei

”Dacă te pui cu mine, te împuşc în cap!” Aşa i-a ameninţat un bărbat din Vrancea pe doi hoți prinşi în lanul său de porumb. După ce imaginile au apărut în public, proprietarul terenului care flutura o puşcă s-a trezit cu un dosar penal pentru braconaj. Bărbații prinși la furat au scăpat basma curată.

de Adrian Obreja

la 04.11.2021, 19:26

Vezi și

Scenele violente s-au petrecut în mijlocul unui câmp de porumb din Vrancea. Doi bărbaţi, tată şi fiu, au ieşit la strâns de coceni de foc de pe un teren care nu le aparţinea. La un moment dat, s-au trezit cu proprietarul lângă ei. Înarmat cu o puşcă, i-a luat la ţintă şi i-a ameninţat.

Când s-a văzut filmat cu telefonul, bărbatul a încercat să dea cu maşina peste unul dintre hoţi.

După incident, bărbatul care l-a filmat a postat clipul pe Facebook. Povesteşte că proprietarul terenului a trecut direct la fapte: ”Dar nu ne-a spus nimic să plecam, el a venit direct pe amenințat”.

Proprietarul terenului spune că a fost înjurat de hoți

Pe acelaşi subiect

Luat la întrebări, vânătorul din lanul de porumb se apără: nu făcea decât să-şi apere avutul. Când a ajuns la cei doi, aceştia ar fi avut deja câţiva saci plini cu coceni şi porumb.

Constantin Tudor, proprietarul terenului: ”Ei furau ca la ei acasa. Am oprit mașina și i-am întrebat ce caută acolo, au început să mă înjure, să-mi vorbească urât, motiv pentru care i-am înjurat și eu”.

Are o explicaţie şi pentru arma cu care i-a ameninţat pe bărbaţi.

Constantin Tudor, proprietarul terenului: ”Arma îmi aparține cu acte, mă duceam cu ea să o repar că avea patul rupt de vreo 4,5 luni de zile”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru braconaj

Cu toate că a fost păgubit, nu a depus plângere la poliţie. La fel au făcut şi ceilalţi doi bărbaţi. Clipul de pe Facebook a fost însă văzut şi de poliţişti.

Zorel Burlan, cms șef IPJ Vrancea: ”Polițiștii din cadrul serviciului arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul IPJ Vrancea s-au sesizat din oficiu luni, 1 noiembrie, și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

Arma a fost ridicată de polițiști pentru a fi analizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Bărbaţii amenintaţi cu arma după ce au fost prinşi la furat coceni de foc, în Vrancea, au scăpat. Proprietarul a vrut să dea cu maşina peste ei